Overal in Nederland te boeken!

Bel ons voor beschikbaarheid en kosten: +31 341 26 000 6 (24/7 bereikbaar)

De laatste reis, samen.

Uitvaartvolgbus

De uitvaartvolgbussen zijn ingericht om nabestaanden of belangstellenden te vervoeren tijdens de uitvaart. De uitvaartkist wordt per rouwauto, rouwkoets of uitvaartbus vervoerd tijdens de laatste reis naar begraafplaats of crematorium.


Uitvaartbussen.nl beschikt over uitvaartvolgbussen in diverse uitvoeringen:

  • De miditouringcars (tot maximaal 10 meter voertuiglengte) bieden plaats aan maximaal 16, 19, 20 of 28 gasten.

  • De touringcars (tot maximaal 12 meter voertuiglengte) bieden plaats aan maximaal 36 of 48 gasten.

  • De verlengde touringcars (tot maximaal 14 meter voertuiglengte) bieden plaats aan maximaal 47, 55 of zelfs 63 gasten.


STIJLVOL EN DISCREET

De uitvaartvolgbussen zijn piëteitsvolle voertuigen in statige zwarte kleurstelling zonder opzichtige reclame-uitingen aan het exterieur. De ramen van de voertuigen zijn geblindeerd waardoor privacy aan boord geboden wordt.


PERSOONLIJKE INVULLING

De uitvaartvolgbussen bieden de mogelijkheid om aan boord persoonlijke foto's en films te tonen via de aanwezige lcd-schermen. Uiteraard kan ook persoonlijke invulling gegeven worden aan (achtergrond)muziek welke tijdens de rit wordt afgespeeld.
De af te leggen route van de laatste reis kan voeren langs plekken met emotionele waarde, zoals geboortehuis, voormalige woon- of werkplekken.


PROFESSIONEEL EN ERVAREN

Uitvaartbussen.nl is een professionele partner welke beschikt over de wettelijke communautaire vergunning personenvervoer, voldoet aan de eisen van interne vervoersmanager en financiële draagkracht én beschikt over adequate verzekeringen op de voertuigen en de onderneming.
Het bedrijf is opgericht in 1887 en verzorgd sinds 1910 onafgebroken al rouwvervoer. Alle chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring met rouwvervoer en voertuigbeheersing, waardoor zij een piëteitsvolle invulling kunnen geven die past bij uitvaarten.


ALTIJD BEREIKBAAR

Rouwvervoer moet vrijwel altijd op korte termijn geregeld worden, daarom zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag, direct te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)341 - 260006 voor vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden en reserveringen.