Overal in Nederland te boeken!

Bel ons voor beschikbaarheid en kosten: +31 341 26 000 6 (24/7 bereikbaar)

Uitvaartbussen in Flevoland

Vervoer van overledene, nabestaanden of belangstellenden tijdens uitvaarten per luxe karakteristieke touringcars in de provincie Flevoland.

uitvaartbussen.nl

Uitvaartbussen.nl verzorgt in de gehele provincie Flevoland het vervoer van overledenen, nabestaanden of belangstellenden tijdens een uitvaart met stijlvolle karakteristieke zwarte touringcars tussen huisadres, rouw- of uitvaartcentrum, kerk, begraafplaats of crematorium.

Tegen aantrekkelijke tarieven biedt Uitvaartbussen.nl een scala van zwarte touringcars aan met diverse mogelijkheden en passagierscapaciteiten. Wij garanderen u direct te kunnen melden of er nog voldoende beschikbaarheid is binnen het wagenpark voor uw verzoek en de daarmee gemoeide kosten.

De chauffeurs hebben geruime ervaring met het vervoer tijdens uitvaarten en geven een piëteitsvolle invulling aan de vervoersdienst.

Naast het vervoer per stijlvolle zwarte touringcar kan Uitvaartbussen.nl ook catering in de vorm van bijvoorbeeld lunchpakketten verzorgen voor tijdens het vervoer.

Uitvaartverzorgingen uit Flevoland kunnen contact opnemen voor het bespreken van bijvoorbeeld vaste tarieven of de mogelijkheden voor representatie.

Statige voertuigen

Vele Voordelen

De inzet van een touringcar tijdens een uitvaart in de provincie Flevoland heeft een groot aantal voordelen:

 • Geen parkeerproblemen
  Ideaal voor plaatsen waar weinig parkeergelegenheid beschikbaar is.

 • Meer passagiers, minder kosten
  De inzet van één touringcar komt qua kosten vaak overeen met de inzet van enkele volgauto's. Dit terwijl er meer passagiers vervoerd kunnen worden.

 • Samenzijn
  In tegenstelling tot aparte volgauto's kunnen per touringcar grotere gezelschappen tezamen reizen. Hetgeen een intieme sfeer en een saamhorig gevoel creëert en waarnodig troost kan bieden.

 • Meer comfort
  Alle touringcars binnen het wagenpark beschikken over een tal van comfor opties die het reizen zo comfortabel mogelijk maken.

 • Veilig en milieuvriendelijk
  Het vervoer per touringcar is de veiligste vorm van vervoer en omdat één touringcar meerdere auto's kan vervangen is het vervoer ook milieuvriendelijker.

Rouwvervoer per stijlvolle touringcar in Flevoland

Uitvaartbussen.nl beschikt over diverse touringcars die speciaal zijn ingericht om rouwvervoer in de provincie Flevoland te kunnen verzorgen.


Uitvaartbus Flevoland

De uitvaartbussen zijn ingericht om overledene én nabestaanden te vervoeren tijdens de uitvaart. De uitvaartkist wordt op stijlvolle wijze aan boord van de touringcar geplaatst waarna de nabestaanden kunnen plaatsnemen rondom de overledene. Zo legt men gezamenlijk de laatste reis af naar begraafplaats of crematorium.


Uitvaartvolgbus Flevoland

De uitvaartvolgbussen zijn ingericht om nabestaanden of belangstellenden te vervoeren tijdens de uitvaart. De uitvaartkist wordt per rouwauto, rouwkoets of uitvaartbus vervoerd tijdens de laatste reis naar begraafplaats of crematorium.


Stijlvol en discreet

Zowel de uitvaartbussen als de uitvaartvolgbussen zijn piëteitsvolle voertuigen in statige zwarte kleurstelling zonder opzichtige reclame-uitingen aan het exterieur. De ramen van de voertuigen zijn geblindeerd waardoor privacy aan boord geboden wordt.


Persoonlijke invulling

De uitvaartbussen en uitvaartvolgbussen bieden de mogelijkheid om aan boord persoonlijke foto's en films te tonen via de aanwezige lcd-schermen. Uiteraard kan ook persoonlijke invulling gegeven worden aan (achtergrond)muziek welke tijdens de rit wordt afgespeeld.
De af te leggen route van de laatste reis kan voeren langs plekken met emotionele waarde, zoals geboortehuis, voormalige woon- of werkplekken.


Professioneel en ervaren

Uitvaartbussen.nl is een professionele partner welke beschikt over de wettelijke communautaire vergunning personenvervoer, voldoet aan de eisen van interne vervoersmanager en financiële draagkracht én beschikt over adequate verzekeringen op de voertuigen en de onderneming.
Het bedrijf is opgericht in 1887 en verzorgd sinds 1910 onafgebroken al rouwvervoer. Alle chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring met rouwvervoer en voertuigbeheersing, waardoor zij een piëteitsvolle invulling kunnen geven die past bij uitvaarten.


Altijd bereikbaar

Rouwvervoer moet vrijwel altijd op korte termijn geregeld worden, daarom zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag, direct te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)341 - 260006 voor vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden en reserveringen.

Flevoland A - D

A
Almere Buiten (stadsdeel in de gemeente Almere)
Almere Haven (stadsdeel in de gemeente Almere)
Almere Hout (stadsdeel in de gemeente Almere)
Almere Pampus (stadsdeel in de gemeente Almere)
Almere Poort (stadsdeel in de gemeente Almere)
Almere Stad (stadsdeel in de gemeente Almere)
B
Bant (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
Biddinghuizen (dorp in de gemeente Dronten)
C
Creil (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
D
Dronten

Flevoland E - M

E
Emmeloord (stad in de gemeente Noordoostpolder)
Ens (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
Espel (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
H
Harderhaven (buurtschap in de gemeente Zeewolde)
K
Ketelhaven (buurtschap in de gemeente Dronten)
Kraggenburg (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
L
Lelystad
Luttelgeest (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
M
Marknesse (dorp in de gemeente Noordoostpolder)

Flevoland N - Z

N
Nagele (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
R
Roggebotsluis (gehucht in de gemeente Dronten)
Rutten (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
S
Schokland (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
Schokkerhaven (buurtschap in de gemeente Noordoostpolder)
Swifterbant (dorp in de gemeente Dronten)
T
Tollebeek (dorp in de gemeente Noordoostpolder)
U
Urk
Z
Zeewolde